Va multumim ca ati accesat site-ul www.ideal-residence.ro. Prin utilizarea site-ului www.ideal-residence.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile site-ului aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea.

Utilizatorii au acces gratuit la site-ul www.ideal-residence.ro. Dupa caz, logarea cu user si parola permite accesul la facilitati suplimentare pentru fiecare serviciu si la continut customizat.

Procesul de achizitie a unui imobil este conditionata si de semnarea anumitor documente, precum dar fara a se limita la: contractul de rezervare, promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare si contractul de vanzare-cumparare in forma autentica.

Termeni

Suprafata utila: Suprafata utila publicata pe site are la baza proiectele de arhitectura ale proiectului imobiliar. Este posibil ca intre suprafata publicata si suprafata finala sa existe diferente care se pot datora mai multor factori: mici diferente datorate aplicarii de finisaje sau rigips, efectuarea de modificari arhitecturale in cazuri exceptionale etc.

Comision 0% : SC Ideal Residence Developer SRL nu percepe niciun comision de la cumparatorii potentiali.

Oferte prezentate pe site : ofertele noastre si orice ale tipuri de oferte sunt valabile numai in limita stocului disponibil. Pentru a afla stocul disponibil este necesara contactarea directa a reprezentantilor de vanzari. Din motive tehnice si obiective, legate de actualizarea si modificarea foarte rapida a ofertelor, nu este posibila publicarea exacta a cantitatilor disponibile la un moment dat.

Conditii

Excluderea raspunderii

Toata informatia prezentata pe site-ul www.ideal-residence.ro este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

www.ideal-residence.ro nu va fi raspunzator in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

www.ideal-residence.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

Informatia prezentata pe acest site are scop pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru SC Ideal Residence Developer SRL.

SC Ideal Residence Developer SRL isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

www.ideal-residence.ro poate contine anumite legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Prin accesarea legaturilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca www.ideal-residence.ro nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri.

Prin urmare, www.ideal-residence.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorului site-ului si nu implica sprijinirea de catre noi a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Proprietatea intelectuala

Intregul continut al site-ului www.ideal-residence.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea detinatorului domeniului de internet: www.ideal-residence.ro si a colaboratorilor sai, drepturile de proprietate intelectuala fiind protejate de lege.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa.

www.ideal-residence.ro include sectiuni care cuprind continut in format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.